ArticoleCupa Ligii

AC Militari e în semifinalele Cupei Ligii și se va bate cu granzii pentru trofeu! Întuneric Alexandru a învins-o de unul singur pe FC Botafogo și și-a dus echipa în careul de ași al competiției

AC Militari a reușit o performanță remarcabilă la finalul unui sezon în care nu a strălucit și în care a avut evoluții oscilante în campionat, pe care îl va încheia cel mai probabil la jumătatea clasamentului.

Luni seara, pe terenul din Ghencea, băieții de la AC Militari au învins-o cu 3-1 (2-1 la pauză) pe FC Botafogo în ultima etapă din Grupa A1 a Cupei Ligii și, cu o zestre de 6 puncte și golaveraj +6, au reușit să se califice în semifinalele competiției, din postura de cel mai bun loc 2 al grupelor principale.

Întuneric Alexandru a fost eroul care a dus-o practic pe AC Militari în careul de ași al Cupei Ligii, marcând toate cele trei goluri în poarta lui FC Botafogo, care a înscris golul de onoare în prima repriză, prin Rotaru Bogdan.

În urma acestui rezultat, FC Botafogo încheie Grupa A1 din Cupa Ligii pe ultimul loc, fără niciun punct câștigat, în timp ce AC Militari le devansează pe celelalte două formații care au terminat grupele superioare ale Cupei Ligii pe poziția secundă și se califică în penultimul act al competiției.

În Grupa B1, pe locul secund s-a clasat Liverpool Team II, cu 4 puncte, în timp ce locul secund din Grupa C1 a fost adjudecat de PSG Pantelimon, cu 6 puncte, dar golaveraj +1, inferior celui cu care a încheiat AC Militari Grupa A1.

AC Militari nu va avea însă o misiune deloc ușoară mai departe, în condițiile în care, alături de ea, în semifinalele Cupei Ligii sunt calificate cele mai bune trei echipe din Liga Prieteniei: campioana en-titre și finalista din ediția trecută a Cupei Ligii, FC Berceni, deja tripla campioană a Ligii Prieteniei, Bizz Brasil, și deținătoarea Cupei Ligii, Liverpool Team.

Articole similare

Close