ArticoleCupa Ligii

Show Mazilu Razvan pentru Whiteland in Grupa E a Cupei Ligii!

Un meci intre doua echipe din aceeasi serie a ligii secunde am avut aseara in Cupa Ligii, Grupa E, intre Whiteland si FC Avantul. Meciul parea unul dezechilibrat avand in vedere ca se intalneau locurile 2 respectiv 18 dar evolutia partidei avea sa ne contrazica.

Minutul 1 aduce deja deschiderea scorului prin jucatorul lui FC Avantul Marele Ionut. Whiteland restabileste egalitatea prin golul lui Mazilu Razvan din minutul 8. Un joc de care pe care dupa acest minut, pana in faza in care FC Avantul preia controlul si reuseste sa marcheze cu un minut inaintea fluierului pauzei, avantaj de un gol la cabine pentru ei.

In repriza secunda Mazilu Razvan face show si marcheaza inca 3 goluri in dreptul lui, ajuns la 4 reusite in acest meci, iar golul lui Rusu Mircea din minutul 29 nu mai poate aduce nimic pentru echipa FC Avantul. Victorie pentru Whiteland cu scorul de 4-3, primele 3 puncte obtinute de ei in Grupa E a Cupei Ligii, o victorie obtinuta cu lupta si ambitie. FC Avantul va avea o misiune grea in aceasta grupa, mai avand de disputat inca doua meciuri cu doua echipe de Liga I.

Articole similare

Close