ArticoleLiga 1 Est

Ahtletic București a tremurat pe final, dar a reușit să o învingă pe Real Absolut în derby-ul etapei din Liga I Est

Ahtletic București și Real Absolut s-au întâlnit joi seară, pe terenul din Giulești, în derby-ul etapei cu numărul cinci din Liga I a Zonei Est.

La capătul unui meci în care a fost condusă și în care a tremurat serios pe final pentru cele trei puncte, Ahtletic București a reușit să se impună cu 4-3 (2-1 la pauză) și rămâne, alături de Young Boys, singura formație cu punctaj maxim după cinci etape.

După o primă jumătate de repriză echilibrată și fără gol marcat, Mititelu George a deschis scorul în minutul 13 pentru Real Absolut, care forța în această partidă o victorie care să o ducă pe podium.

Buciu Puiu a egalat însă după doar câteva secunde, pentru ca Pandele Cosmin să o aducă pe Ahtletic București în avantaj în minutul 16 și să stabilească scorul pauzei, 2-1.

La fel ca în actul inaugural, debutul părții secunde a fost sărac în goluri, pentru ca cele două ofensive să se dezlănțuie pe final de meci.

Mai întâi, Militaru Claudiu a reușit o dublă pentru Ahtletic în minutele 35 și 36 și părea că a rezolvat ecuația echipei câștigătoare din acest duel, însă Real Absolut nu a capitulat și pe final a forțat o revenire de senzație.

Mititelu George (min. 38) și Radu Florentin (39) au adus-o pe Real la o singură lungime de adversari, însă echipa lor nu a mai avut timp suficient pentru a forța egalarea, iar Ahtletic București s-a impus cu 4-3.

În urma acestui rezultat, Ahtletic București acumulează 15 puncte și se află pe poziția secundă în clasament, departajată la golaveraj de liderul Young Boys, cealaltă echipă cu punctaj maxim din Liga I Est.

De partea cealaltă, Real Absolut suferă al doilea eșec din acest campionat și rămâne pe poziția a patra, cu 9 puncte.

Articole similare

Articol

Close
Close