Articole

Hooligans United urca pe 3 in Liga I!

Un duel cu o favorita certa, echipa Hooligans United, echipa ce isi depune candidatura la primele 3 locuri in Liga I. Fair Play incerca in acest meci sa scoata puncte, pentru a se apropia de iesirea din zona minata a clasamentului insa acest lucru avea sa fie unul dificil, avand in vedere adversarul lor din acest meci.

O prima repriza destul de stransa la inceput, scorul fiind insa deschis de Petrut Mattheus de la Hooligans. Minutul 7 aduce cate un gol de ambele parti, unul marcat de Manea de la Hooligans United iar celalalt marcat de Dragan Liviu de la Fair Play. Nae Bogdan aduce egalarea pentru echipa aflata la retrogradare si jocul mergea destul de bine si pentru ei. Hooligans United insa, cum ne-a obisnuit si in alte meciuri, nu isi schimba stilul de joc atunci cand este in dificultate iar calmitatea paselor ii face pe acestia sa revina de fiecare data. Minutul 12 acelasi Manea isi aduce echipa in avantaj si se pare ca din acel moment ostilitatile au fost conduse doar de o singura echipa. Minutul 18 Grecu marcheaza si el iar un minut mai tarziu Mattheus marcheaza al doilea lui gol, acesta fiind si scorul pauzei, Hooligans United 5 – Fair Play 2.

In a doua repriza Strainu de la Fair Play reduce din diferenta in minutul 29, scorul dupa acel moment fiind 5-3 pentru Hooligans. Golul nu ii ingrijoreaza si minutele 31, 37 respectiv 38 aduc 3 noi goluri in dreptul lor, goluri ce dovedesc suprematia in acest meci a celor de la Hooligans United. Manea inscrie golul de 8-3 in minutul 39 iar ultimul minut aduce un gol al orgoliului pentru Fair Play, reusita semnata Nae.

Exista o vorba in fotbal, campionatul se castiga cu echipele ”mici”….acest lucru se poate intampla si in cazul celor de la Hooligans United, 3 puncte importante castigate in aceasta partida. Fair Play inca nu reuseste sa obtina victoria si se adanceste deocamdata in clasament, locul 18 ocupat de ei.

 

Articole similare

Articol

Close
Close