Articole

Hattrick-ul lui Vasiloaie Dragos nu este suficient pentru cele 3 puncte, dar aduce echipei F.C. Rezervele primul punct la Liga Prieteniei in Liga II Seria 1!

Aseara de la ora 22:40, pe terenul din Rahova am avut un meci de Liga II Seria 1 intre lanterna rosie, F.C. Rezervele si ocupanta locului 12, F.C. Colentina. Scorul este deschis devreme de Vasiloaie Dragos, in minutul 4 pentru F.C. Rezervele si se parea ca echipa lui era montata in acest joc sa obtina un rezultat pozitiv. Din pacate pentru ei in minutul 11, fundasul echipei Chira Nicolae marcheaza in propria poarta si scorul este egal 1-1. F.C. Rezervele nu are o cadere de moral dupa acest nefericit autogol si revine bine in joc prin golul din minutul 13 al aceluiasi Vasiloaie Dragos. Ba chiar se desprind pe tabela in minutul 15 prin golul lui Catu Lucian, mijlocasul celor de la F.C. Rezervele. Scorul pauzei este stabilit de golul celor de la F.C. Colentina din minutul 19, reusita semnata Postole Alexandru. 3-2 si meciul era deschis oricarui rezultat.

Repriza a doua este inceputa bine de F.C. Rezervele, atunci cand reusesc sa marcheze in minutul 31 prin acelasi jucator in pofta de gol, Vasiloaie Dragos, hattrick pentru el in aceasta confruntare. Din pacate pentru ei jocul din ultimele 10 minute nu a mai aratat prospetime si pe fondul caderii fizice F.C. Colentina revine in aceasta partida si reuseste sa egaleze in ultimele minute de joc prin golurile lui Constantinescu Alexandru, respectiv Ciobanu Mary. Scor final 4-4 si echipa F.C. Rezervele ramane cu un gust amar dupa aceasta partida in care a avut cele 3 puncte in buzunar. Cate un punct pentru fiecare echipa dupa aceasta confruntare.

 

Articole similare

Close