Articole

Real Bucuresti, de la extaz la agonie, in meciul cu Bizz Brasil, meci pierdut in minutul 40+1!

Bizz Brasil, campioana Ligii Prieteniei, echipa aflata pe locul 3 in Liga I, a avut aseara meci cu formatia de pe locul 5, Real Bucuresti. Un duel intre doua echipe de traditie ale Ligii Prieteniei, un duel pe care Bizz Brasil trebuia sa il castige daca voia sa isi pastreze titlul de campioana, insa si Realul cu o victorie se putea inscrie in aceasta cursa pentru titlu. Alaturi de F.C. Bucuresti – F.C. Unirea si celelalte dueluri, acest meci a completat o seara extrem de interesata, plina de meciuri tari.

In prima repriza Real Bucuresti face un meci extraordinar, o repriza in care deschide scorul in minutul 11 prin Petrovici Dan. Bizz Brasil nu se regaseste pe acest inceput de meci si primeste inca doua goluri in minutele 12 si 13, reusite semnate Valcu Ioan. Replica asteptata din partea campioanei intarzie sa apara si Real Bucuresti castiga aceasta repriza, cu un scor excelent, 3-0.

Pauza a fost de bun augur pentru baietii de la Bizz, acestia intrand in actul secund cu dorinta de a remonta evolutia slaba din prima repriza. In minutul 25, Lalu Alexandru da semnalul revenirii, prin golul sau din minutul 25. Acesta este urmat de Raduca Madalin in minutul 28, Bizz Brasil fiind la doar un gol distanta cu 12 minute inainte de fluierul final. Egalarea a venit in minutul 31, minut in care Lalu Alexandru face dubla in aceasta partida. La 3-3, Realul se trezeste si isi aminteste ca a condus cu 3-0 in acest meci, marcand prin Valcu Ioan in minutul 33 golul de 4-3, hattrick pentru acest jucator. Imediat in minutul urmator, Lang Alin face 5-3 pentru Real Bucuresti, meciul capatand accente dramatice, un meci extrem de spectaculos. Raduca Madalin o readuce pe Bizz la doar un gol distanta de adversar, in minutul 35, prin golul marcat de el in poarta Realului. La 5-4, ambele echipe se anuleaza reciproc, marcand cate un gol de fiecare in minutul 37, Realul prin Valcu Ioan iar Bizz Brasil prin Lalu Alexandru, scor 6-5 dupa acel moment. Ce avea sa se intample pe final de meci este fabulos, Bizz Brasil intoarce scorul in minutul 40+1, minut de prelungire in care marcheaza doua goluri prin marcatorii principali din aceasta seara, Lalu Alexandru si Raduca Madalin. De la extaz la agonie situatia in acest meci pentru Real Bucuresti, echipa ce pierde o partida avut in mana, un meci in care a condus cu 3-0 la pauza, apoi cu 5-3 in repriza secunda. De notat evolutiile excelente ale lui Lalu Alexandru de la Bizz, respectiv Valcu Ioan de la Real Bucuresti, ambii marcatori a 4 goluri in aceasta partida.

Articole similare

Close