Articole

Baietii de la Padurarii DT, au inaugurat noile echipamente intr-un meci excelent facut contra celor de la Fair Play, scor 7-1!

Fair Play se aflau pe locul 18 inaintea acestui meci, impotriva celor de la Padurarii DT, echipa de pe locul 14 in Liga I. Baietii din Dr.Taberei se afla intr-o forma buna in ultima perioada, reusind sa invinga echipele Chipita Stars si Dream Team, zona retrogradarii nu mai este de actualitate pentru ei, aseara avand sansa sa urce chiar spre mijlocul clasamentului. De partea cealalta, Fair Play nu o duce deloc bine, avand doar 6 puncte din 9 partide disputate, insa la doar 2 puncte de iesirea din zona retrogradabila direct.

Scorul este deschis repede, de Leonte Razvan de la Padurarii, in minutul 3 al partidei. In minutul 8 vine bijuteria de gol marca Badita Mihnea, nimeni altul decat portarul celor de la Padurarii DT, un sut ca din tun de la mijlocul terenului, portarul celor de la Fair Play fiind spectator la aceasta reusita. In minutul 18, Szocs Dan inscrie pentru 3-0, scorul pauzei, intr-o repriza controlata autoritar de echipa din Dr.Taberei.

In actul secund, jocul celor de la Fair Play nu se imbunatateste, acestia primind un nou gol in minutul 25, de la tehnicul Varaci Florin. 5-0 se face in minutul 26, prin golul 2 personal marcat de Leonte Razvan. Portarul celor de la Padurarii DT incearca sa dribleze in aparare si pe fondul unei greseli personale, vine si golul de onoare al celor de la Fair Play, marcat de Mihailescu Marius, in minutul 35. In minutele 36 si 39, Padurarii marcheaza inca de doua ori, prima data prin Radu Cristian, ultimul gol fiind marcat de Varaci Florin, jucator ajuns la doua reusite in acest meci. Victorie convingatoare a celor de la Padurarii DT, scor 7-1, 3 puncte castigate printr-un joc bun colectiv.

Articole similare

Close