Articole

Victorie pentru F.C. Scanteia in Grupa I a Cupei Ligii, intr-un meci spectaculos cu United Team, scor 7-6!

In Grupa I a Cupei Ligii, United Team, echipa de Liga a III a, a intalnit echipa F.C. Scanteia, de asemenea o echipa din aceeasi liga. F.C. Scanteia este pe locul 4 in aceasta grupa cu doua infrangeri din doua meciuri, in timp ce United Team ocupa locul 3 avand doar un meci disputat, o infrangere.

Avem primele 10 minute de tatonare, fara gol, insa dupa aceste minute fazele ofensive nu intarzie sa apara, golurile de asemenea. Paun Laurentiu deschide scorul pentru F.C. Scanteia in minutul 10 al partidei. United Team da replica imediat, in minutul 11, atunci cand egaleaza prin Hrisafi Razvan. Este randul celor de la United Team sa conduca, atunci cand Dragutescu Dragos inscrie in minutul 12 golul de 2-1. In minutul imediat urmator se inscrie cate un gol de fiecare echipa, pentru F.C. Scanteia marcheaza Paun Laurentiu, iar pentru United Team, Alexe Marius, scorul devenind 3-2. Baietii de la Scanteia reusesc sa egaleze in minutul 18 prin Vatasescu Alexandru, 3-3 si aceasta prima repriza era una spectaculoasa. Vine minutul 19, atunci cand cele doua echipe isi impart iar cate un gol de fiecare, Scanteia inscriind prin Toca Nelu iar United Team prin Hrisafi Razvan, aceste secvente stabilind si scorul pauzei, egal 4-4.

Dupa asa o prima repriza spectaculoasa, cele doua echipe ies de la cabine dornice de victorie, United Team reusind sa intre in avantaj in minutul 33, prin golul lui Dragutescu Dragos. Paun Laurentiu face hattrick-ul in minutul 36 si restabileste egalitatea pentru F.C. Scanteia, scor 5-5. Cu doua minute ramase de joc, United Team a crezut ca a dat lovitura la golul marcat de Georgescu Robert din minutul 38, dar aceasta victorie nu numai ca nu avea sa se intample, ci nici macar un egal, deoarece F.C. Scanteia reuseste sa inscrie in minutul 39 doua goluri in doua faze consecutive, prin Toca Nelu respectiv Valentin. Victorie scoasa de baietii de la Scanteia in ultimele doua minute de joc, dupa ce erau condusi cu un gol, o victorie frumoasa si muncita pentru acestia aseara, scor 7-6.

Articole similare

Close