ArticoleLiga 2

FC Colentina a revenit după pauză și a câștigat derby-ul din subsolul clasamentului cu Diham Boys

FC Colentina și FC Diham Boys s-au întâlnit luni seara într-un derby din subsolul clasamentului Ligii a II-a Sud.

Pe terenul din Ghencea, băieții din Diham au făcut o primă repriză mai bună, pe care și-au adjudecat-o la limită, cu 3-2, însă cei din Colentina au reușit să revină în partea secundă și să se impună în final cu 5-3.

Mijlocașul Bogdan Floarea, cu o dublă, și vârful George Mita au marcat în prima repriză golurile prin care Diham Boys a sperat să încheie campionatul cu o victorie.

Nu a fost însă să fie pentru cei din Diham, pentru că Andrișan Octav, Stocheci Florian, Ciobanu Marian, Popescu Mădălin și Postole Alexandru au înscris golurile prin care FC Colentina a izbutit să-și adjudece cele trei puncte puse în joc în această partidă.

În urma acestui rezultat, Diham Boys încheie campionatul pe locul 15, cu 19 puncte, în timp ce băieții de la FC Colentina sunt pe poziția a 13-a, cu 26 de puncte, și mai au o restanță de disputat în acest sezon al Ligii a II-a Sud.

Oportunitate pentru echipe

Indiferent de rezultatele înregistrate și de locurile ocupate în clasament, toate echipele din Liga Prieteniei, și nu numai, au oportunitatea de a participa, între 11 și 14 august, la Albena, Bulgaria, la Friendship Open Tournament.

Subvenționarea pentru acest sezon este în cuantum de 1.500 de euro și se acordă pentru 6 persoane dintr-o echipă. Pot participa oricâte persoane, inclusiv prieteni, iubite și rude.
Pot participa și echipe care nu au făcut parte din competițiile Ligii Prieteniei, dar acestea nu beneficiază de subvenție și li se vor aplica alte prețuri.

La cerere, pentru prietenii din cadrul Ligii, prețurile preferențiale pot fi oferite și pentru sejur mai mare de trei zile, două nopți, dar nu beneficiază de subvenție.

În urma protocolului semnat cu partenerii bulgari, vor participa echipe din mai multe țări, iar Bulgaria va aduce cel puțin 10 echipe.

Articole similare

Close