Articole

In Liga II Seria 1, F.C. Arabs isi confirma statutul de favorita din meciul cu Old Boys, meci castigat cu scorul de 8-2!

F.C. Arabs ocupa locul 9 in Liga II Seria 1, iar aseara a avut meci cu echipa de pe locul 17, Old Boys. Echipa F.C. Arabs pornea usor favorita in acest meci dar orice se putea intampla, partida era deschisa oricarui rezultat.

F.C. Arabs incepe partida excelent si deschide scorul in minutul 3 prin Abdul. Acelasi jucator marcheaza in minutul 7 si duce scorul la 2-0, intr-un inceput de meci controlat cu autoritate de echipa in avantaj. In minutul 10 avea sa fie deja 3-0 prin reusita lui Safie Wassem, mijlocasul celor de la F.C. Arabs. Acesta avea sa fie si scorul pauzei, 3 goluri handicap pentru Old Boys si repriza a doua se anunta si mai grea pentru acestia.

In minutul 25 al actului secund, Mohamed face 4-0 pentru F.C. Arabs si era deja clar din acel minut unde se vor duce punctele puse in joc. Neagu Ionut reduce din diferenta in minutul 29, dar Old Boys pareau ca nu pot face mai mult in aceasta partida. Wassem inscrie in minutul 30 golul de 5-1 dar un minut mai tarziu inscriu si baietii de la Old Boys prin Iorga Iulian, scorul dupa acest gol fiind 5-2. Finalul de meci le apartine in totalitate celor de la F.C. Arabs, acestia reusind sa marcheze de inca 3 ori in poarta celor de la Old Boys, prin Wassem si Mohamed doua reusite, ambii jucatori realizand cate un hattrick de fiecare.

Dupa aceasta victorie si obtinerea celor 3 puncte puse in joc, baietii de la F.C. Arabs urca pana pe 7 in clasamentul Ligii a II a Seria 1, la 3 puncte de F.C. Petrachioaia, echipa de pe locul 6 in acest moment. Echipa Old Boys a confirmat statutul de favorita al celor de la F.C. Arabs si pierde acest meci, cu destul de mare usurinta, locul 17 pentru acestia si dupa acest meci.

 

Articole similare

Close