ArticoleLiga 1

Vasiloae Dragoș le-a adus Rezervelor trei puncte uriașe în lupta pentru salvarea de la retrogradare

Ambianța Steaua a primit miercuri seara, pe terenul de la Antilopa, replica celor de la FC Rezervele, formație aflată în căutare de puncte care să îi permită menținerea în Liga I Sud și în sezonul următor.

Disputa dintre cele două formații a fost una destul de echilibrată, în care diferența a fost făcută de dorința mai mare de a câștiga a băieților de la FC Rezervele, dar și de nouarul acestora, Vasiloae Dragoș.

Mijlocașul Rezervelor a deschis scorul la jumătatea primei reprize, pentru ca Ambianța Steaua să egaleze cu două minute înainte de pauză, prin Teogas Dan.

În partea secundă s-a mai înscris o singură dată, Vasiloae Dragoș marcând golul de trei puncte și devenind erou Rezervelor cu dubla reușită în acest joc, dublă ce o scoate pe echipa sa de pe locurile retrogradabile.

Astfel, cu o etapă înainte de finalul campionatului, FC Rezervele acumulează 14 puncte și urcă pe locul 15, urmând ca în ultimul meci al sezonului să dea piept Martalogilor Activi.

De partea cealaltă, Ambianța Steaua rămâne cu 18 puncte și are un final liniștit de campionat, ocupând în acest moment poziția a 13-a a clasamentului Ligii I Sud.

Articole similare

Close