Articole

Eremia Gabriel omul meciului pentru Sincai Team!

Aseara,  am avut un meci din Liga II Seria 2, intre Sincai Team si Fotbal Club Razboinicii Bucuresti, un duel intre doua vecine de clasament. Cei de la Sincai ocupau locul 9 cu o victorie, un egal si doua infrangeri, in timp ce Razboinicii ocupau un loc 10 cu o linie de clasament 1-0-3. Ambele echipe veneau dupa o infrangere in etapa trecuta, insa atentia ne este atrasa de infrangerea la limita a celor de la Sincai, in fatza unei echipe ce se anunta foarte buna in seria lor si anume Liverpool Team cu scorul de 5-6.

Meciul debuteaza cu un gol rapid in poarta celor de la Sincai marcat de Ion Gabriel in minutul 3 si parea ca ”razboiul” se declarase inca din minutele de start. Avantajul celor de la Razboinicii nu avea sa tina foarte mult deoarece in minutul 10 mijlocasul echipei Sincai, Pistol Catalin egaleaza scorul. Golul marcat de acesta le aseaza jocul si acest lucru se vede pe tabela, minutele 12 si 14 aduc inca doua goluri semnate de Nica Stefan respectiv Florea Eduard. Cand se credea ca acesta va ramane scorul la pauza, un nou nume ne este propus de echipa in avantaj si anume Eremia Gabriel, el marcand in minutul 20 golul de 4-1. Scor la pauza 4-1 pentru Sincai Team.

Pauza nu a schimbat multe lucruri in jocul razboinicilor iar acest lucru ne este confirmat de un nou gol marcat de Florea Eduard, al doilea in dreptul lui. La 5-1 jocul se calmeaza pana in minutul 16 cand Eremia Gabriel marcheaza si el al doilea gol, scorul in acel moment fiind 6-1. Razboinicii incearca sa reduca din diferenta pentru a mai sterge din seara slaba prinsa in acest meci iar in minutul 18 Ene Daniel duce scorul la 6-2. Eremia Gabriel inchide partida cu un hattrik realizat in minutul 19 iar prestatia lui cat si a intregii echipe aduce victoria in acest meci cu Razboinicii. Scor final 7-2.

Articole similare

Close