Articole

Progresul 1944 Spartac urcă pe podiumul Ligii a II-a Seria 2, după victoria muncită cu FC Nemo

Progresul 1944 Spartac își continuă șirul victoriilor și ajunge pe podiumul din Liga a II-a Seria 2. Ultima victimă a băieților de la Progresul 1944 Spartac a fost FC Nemo, în meciul desfășurat miercuri seara, de la ora 20:00, pe unul dintre cele două tereuri de la Plazza.

Înaintea acestei partide, Progresul 1944 Spartac ocupa locul 4, în timp ce FC Nemo era clasată cu 10 poziții mai jos în ierarhia Ligii a II-a Seria 2.

Motivați de posibilitatea de a urca pe podium, băieții de la Progresul 1944 Spartac au pornit mai hotărâți și au deschis scorul foarte repede, în minutul 3, prin Stoian Daniel, însă jucătorii de la FC Nemo nu au resimțit șocul și au replicat după doar două minute, prin Paraschiv Armando.

Progresul a continuat ofensiva și după egalare și același Stoian Daniel și-a readus echipa în avantaj la jumătatea primei părți, stabilind și scorul pauzei.

Stoian Daniel a concretizat o seară perfectă pentru el în repriza a doua, când a reușit hat-trick-ul, în minutul 26, iar Coman Răzvan a risipit orice emoție asupra învingătoarei cu patru minute înainte de ultimul fluier, când a marcat pentru 4-1 și a stabilit scorul final.

În urma acestui succes, Progresul 1944 Spartac o depășește pe Metalplast și, cu 29 de puncte, vine la o singură lungime în spatele celor două echipe care conduc Liga a II-a Seria 1, Liverpool Team și FC Rahova.

Articole similare

Close