ArticoleArticole prima paginaBUCURESTILiga 1

LIGA 1. FC Diham Boys se impune in duelul cu Oxygen Club, scor final 7-3!

In ultimul meci al zilei de marti, in Liga 1, FC Diham Boys, locul 8, a primit vizita celor de la Oxygen Club, ocupanta locului 11. Favorita se anunta echipa gazda, nu doar datorita locului ocupat in clasament, cat si din cauza numarului fix de jucatori aliniat la start de oaspeti.

Diham Boys si-a facut meciul usor, prin deschiderea de scor din minutul 2. Florin Pirontea a marcat pentru 1-0 si Oxygen se vedea condusa devreme in meci. Doua minute mai tarziu, Mita George a adus golul 2 pentru gazde. Oxygen nu a strans randurile, iar Daniel Curavale a marcat pentru 3-0, in abia minutul 6 al partidei. Un inceput de meci cum nu se putea mai bun pentru FC Diham Boys. O repriza perfecta pentru Diham, incheiata cu dubla lui Mita George, din minutul 12. Un 4-0 greu din care greu se intrevedea o revenire din partea oaspetilor.

La umbra scorului linistitor, gazdele au mai scazut din turatie si lucrurile au stat in registrul egalitatii. Cozmin Barbu a inscris pentru 5-0, in minutul 3 al celei de-a doua reprize. De data aceasta Oxygen a avut replica, prin Popescu Mihai, jucatorul care a adus primul gol pentru oaspeti, abia in minutul 25. In urma evolutiei bune din acest meci, Mita George realizeaza hattrick-ul, in minutul 32, iar tabela arata un 6-1 in favoarea gazdelor. Minutul si golul, o noua replica pentru Oxygen, de data aceasta prin Tiberiu Iacob, la un minut distanta de golul celor de la Diham, 6-2. Cu 5 minute inainte de fluierul final, ambele echipe au mai inscris cate un gol, Oxygen prin Panciu Marius, respectiv Diham Boys, prin Floarea Bogdan.

Scor final 7-3, intr-o partida in care gazdele au jucat mai bine, au profitat si de lotul subtire al adversarului si au castigat toate punctele puse in joc.

Articole similare

Close