ArticoleLiga 1 Est

Athletic București a zdrobit-o pe Răzbionicii și domină autoritar Liga I Est

Athletic București continuă să domine autoritar Liga I Est și cu greu va mai putea fi oprită pe finalul acestui sezon din cursa pentru titlul de campioană.

Cea mai recentă victimă a celor de la Athletic București au fost Răzbionicii, care au primit o adevărată lecție de fotbal pe terenul din Ghencea.

Răzbionicii au fost pur și simplu nimiciți în prima repriză, câștigată de cei de la Athletic cu 10-1, pentru ca scorul final să fie 14-2.

Atacantul liderului Ligii I Est, Simirianu Sorin, a făcut ce a vrut cu apărarea adversă, marcând de nu mai puțin de șapte ori în acest meci.

Militaru Claudiu (4), Pandele Cosmin (2) și Gheorghiu Cristian au completat victoria la scor obținută de Athletic București, în timp ce golurile prin care Răzbionicii și-au mai spălat din imagine au fost înscrise, câte unul pe repriză, de Cireș Eduard și Adam Adrian.

Grație acestei corecții aplicate Răzbionicilor, Athletic București acumulează 40 de puncte și se detașează în fruntea ierarhiei Ligii I Est, fiind aproape sigură de calificarea în Superliga Prieteniei 2016.

De partea cealaltă, Răzbionicii rămân cu 12 puncte și sunt pe locul 8 al ierarhiei.

Articole similare

Close