ArticoleLiga 1

Au învins, dar n-au convins! Bizz Brasil trece cu emoții de Brotac Medical și rămâne cu punctaj maxim în Liga I

Bizz Brasil și Brotac Medical s-au întâlnit miercuri seară într-unul dintre cele mai încinse dueluri din etapa a opta a Ligii I Sud.

Pe terenul de la Antilopa, Bizz Brasil s-a impus la limită, cu 2-1, scor stabilit încă de la pauză, la capătul unei partide în care jucătorii învingătoarei au primit trei cartonașe galbene și unul verde, în timp ce un component al formației Brotac a văzut cartonașul galben.

Petală Constantin a deschis scorul pentru dubla campioană a Ligii Prieteniei în minutul 8, însă Brotac Medical a replicat imediat și a egalat după doar câteva secunde, prin Marcu Nicu.

Bizz Brasil a revenit în avantaj cu două minute înainte de pauză, când Lazăr Florin a punctat pentru 2-1 și a stabilit totodată și scorul final, în condițiile în care, în repriza secundă, portarul dublei campioane a Ligii Prieteniei a făcut minuni între buturi și nu a putut fi învins sub nicio formă de băieții de la Brotac Medical, care au forțat în zadar egalarea.

În urma acestui nou succes, Bizz Brasil ajunge la opt victorii în acest sezon al Ligii I Sud și acumulează 24 de puncte în clasament, unde ocupă poziția a doua, în spatele liderului Liverpool Team, care are golaveraj mai bun.

De partea cealaltă, Brotac Medical rămâne cu 9 puncte strânse în șapte etape și se află pe locul 12 în ierarhie.

Articole similare

Close