ArticoleLiga 1 Est

Partizan București a câștigat primele puncte în Liga I Est, după ce a răpus-o dramatic pe Inter Bucharest

Partizan București și Inter Bucharest au fost, joi seară, pe terenul din Giulești, protagonistele unui meci nebun din etapa a cincea a Ligii I Est.

După ce la pauză scorul a fost egal, 3-3, Partizan București s-a impus dramatic pe final, cu 7-6, și a obținut astfel primele ei puncte din acest sezon al Ligii I Est.

În ciuda deznodământului, Inter Bucharest a început excelent partida și a condus cu 2-0, Kher Agbaria reușind o dublă în minutele 2 și 7.

Partizan a reacționat imediat, iar Gabor Cristian și-a copiat adversarul și a egalat pentru cu reușitele sale din minutele 8 și 13.

După ce au fost conduși cu 2-0, băieții de la Partizan au izbutit chiar să treacă la conducere partidei până la pauză, Zvarici Marian marcând în minutul 14 pentru 3-2, dar la cabine s-a intrat cu nedecis, Ali Agbaria restabilind egalitatea pentru Inter cu un minut înainte de finalul primei părți.

Repriza secundă a început la fel de bine ca prima pentru Inter, care a condus de două ori, grație reușitelor semnate de Aseel Zidane și Muhammad Abo Shtia în minutele 23 și 26, dar Neagu Florin a izbutit să egaleze de fiecare dată pentru Partizan, cu golurile înscrise în minutele 25 și 28.

Pe final, sătui să alerge mereu după revenire, băieții de la Partizan București au forțat victoria și s-au desprins decisiv.

Zvarici Marian a adus-o pe Partizan în avantaj în minutul 34, pentru ca, trei minute mai târziu, Ursea Constantin să ducă scorul la 7-5.

În zadar au mai încercat cei de la Inter să revină în ultimele minute. Golul lui Muhammad Abo Shtia din minutul 38 nu a făcut decât să reducă din diferență, cele trei puncte puse în joc mergând astfel în contul celor de la Partizan București.

În urma acestui prim succes din Liga I Est, Partizan București ocupă locul 8 în clasament, în timp ce, tot cu 3 puncte, Inter Bucharest este pe 6, grație golaverajului mai bun.

Articole similare

Close