ArticoleCupa Ligii

Baietii din Salaj reusesc o victorie extraordinara in fatza campioanei Bizz Brasil, intr-un meci din Grupa A a Cupei Ligii si isi pastreaza sansele la calificarea in fazele superioare ale acestei competitii!

Se pare ca infrangerea celor de la Bizz Brasil in meciul de campionat cu F.C. Bucuresti le-a taiat din moralul dobandit pana atunci, deoarece aseara am luat parte la o surpriza destul de mare in Grupa A a Cupei Ligii. Adversara campioanei din acest meci, echipa Salaj Boys, echipa din Liga II Seria 2, ocupanta locului 6.

Meciul se parea ca intra pe un fagas normal atunci cand in minutul 1, Badea Alexandru inscrie pentru Bizz dar lucrurile nu au stat deloc asa. Leca Iulian restabileste egalitatea in minutul 3 si jocul celor de la Salaj Boys era unul consistent. Radulescu Adrian reuseste sa aduca baietii din Salaj in avantaj iar senzational in minutul 19 scorul devine 3-1 atunci cand Leca Iulian reuseste un nou gol in poarta Bizz-ului. A doua repriza toata lumea astepta riposta campioanei, iar aceasta nu intarzie sa apara, in minutul 23 prin golul lui Badea Alexandru, gol ce o aduce pe Bizz Brasil la o lungime in spatele adversarului. In minutul 26 Badea Alexandru reuseste hattrick-ul si egaleaza pe tabela de marcaj. Goicea Ionut marcheaza si el in minutul 28 si Bizz Brasil intra in avantaj 4-3, o intoarcere de scor dupa care toata lumea probabil credea ca este si drumul spre victoria campioanei. Acest lucru nu se intampla deoarece, admirabil Salaj Boys revine in joc prin golul egalizator marcat de Dobra Robert din minutul 35. Cu 5 minute inainte de finalul partidei baietii din Salaj dau lovitura si reusesc sa inscrie in minutul 39 al actului secund, prin Costache Robert, jucatorul ce aduce victoria pentru echipa lui.

Situatia in Grupa A este una de suspans cu o etapa inainte de final, F.C. Petrachioaia este ca si calificata in fazele superioare iar disputa pentru celelalte locuri se da intre celelalte 3 echipe ramase.

Articole similare

Close