Articole

5 goluri pentru Silviu Radu in F.C. Berceni – F.C. Padurarii D.T. 8-2!

F.C. Berceni trage tare pe final de campionat, pentru o clasare pe podiumul Ligii I, de ce nu si pentru titlul de campioana al Ligii Prieteniei, cu o singura infrangere in 12 partide sansele lor ramanand intacte. Adversara de aseara a echipei din Berceni a fost echipa F.C. Padurarii D.T. locul 12 pentru acestia inaintea fluierului de start al partidei.

Meciul se anunta unul dezechilibrat, cum de altfel a si fost, obiective diferite pentru aceste doua formatii in prezent. Cu toate ca scorul a fost deschis repede de Padurarii D.T. prin atacantul acestora, Dragnea Madalin, egalarea a venit la doar un minut distanta, egalare semnata Silviu Radu. Madalin nu se dezminte si isi aduce echipa in avantaj pentru a doua oara in acest meci, in minutul 5. 2-2 se face in minutul 14, acelasi Silviu Radu inscrie si egaleaza ostilitatile pe tabela de marcaj. Cu un minut inaintea fluierului pauzei, Traistaru George inscrie golul ce o aduce pe F.C. Berceni in avantaj la cabine, 3-2 scorul primei reprize.

A doua repriza a apartinut in totalitate celor de la F.C. Berceni, cum de altfel se intampla in multe astfel de meciuri in care echipa mai slab cotata rezista o repriza, punand chiar reale probleme, insa dupa pauza echipa favorita reuseste sa isi faca jocul si castiga detasat. In minutul 21, chiar in debutul actului secund, Ilie Romulus face 4-2 si aduce putina liniste pe faza de constructie in echipa acestuia. Silviu Radu face hattrick-ul in minutul 29, 5-2 si meciul se indrepta spre o victorie in favoarea Berceniului. In ultimele 10 minute F.C. Berceni marcheaza inca de 3 ori, in minutele 35, 39 si 40, prin Ilie Romulus, ajuns la doua reusite in acest meci, respectiv Silviu Radu, omul meciului pentru F.C. Berceni si credem noi, omul partidei per total.

8-2 scorul final, victorie pentru F.C. Berceni, 29 de puncte, la 7 in spatele celor de la F.C. Bucuresti, insa cu doua meciuri in minus fata de acestia.

Articole similare

Close