ArticoleArticole prima paginaCompetitiiLiga 2 Est

Retrospectiva săptămânii în Liga a II-a Est: Ce s-a întâmplat în cele 4 meciuri ale etapei

Liga a II-a a Zonei Est din Liga Prieteniei București ne-a oferit în săptămâna recent încheiată patru partide extrem de spectaculoase.

Marți seara, la Plazza, a avut loc debutul celor de la Everton în Liga a II-a Est, în fața celor de la Plexiled, care înregistraseră o victorie și un egal în primele două lor meciuri jucate.

Disputa a fost una extrem de antrenantă, în care s-au marcat nu mai puțin de 11 goluri.

După 2-2 la pauză, băieții de la Plexiled s-au impus în final cu 6-5, grație unui gol marcat de Preda Cătălin în minutul 39 (vezi aici mai multe detalii despre această partidă).

În al doilea joc al etapei din cadrul Ligii a II-a Est, Bucharest City a trecut la scor de Atletico Ferentari.

După o primă repriză echilibrată, pe care și-au adjudecat-o cu 1-0, băieții de la Bucharest City s-au dezlănțuit la reluare și s-au impus cu un categoric 5-0, grație reușitelor semnate de Tufan Ionuț (2), Spătaru Silviu (2) și Alin T.

Celelalte două jocuri programate în săptămâna 19-23 iunie în Liga a II-a Est s-au disputat joi seara, pe terenul de la Intrarea Vrabiei.

Aflată la al doilea ei meci în Liga a II-a Est, FC Premier a făcut o figură frumoasă și a izbutit să se impună cu 4-1 în fața celor de la Bucharest City, după ce a condus la pauză cu 2-0.

Anton Ciprian (2), Lăcătușu Ion și Aranghe Radu au marcat golurile care i-au adus victoria lui FC Premier, în vreme ce reușita de onoare a celor de la Bucharest City a fost semnată de Benea Claudiu.

În ultimul meci al etapei din Liga a II-a Est, Plexiled a reușit o rundă inaugurală de senzație în fața celor de la Progresul Spartac, adjudecată cu 5-1, pentru a se impune în final la scor de tenis, 6-2, victorie ce o propulsează pe ultima treaptă a podiumului.

Macris Junior și Pricopi Costin, cu câte o dublă, au fost principalele guri de tun ale învingătorilor, secondați de Preda Cătălin și Alex Nicola.

De partea cealaltă, pentru Progresul Spartac au înscris Eremia Andrei și Oancea Robert.

Clasamentul actualizat în timp real al Ligii a II-a Est poate fi consultat aici

Articole similare

Close