ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1Liga 2

Zona Sud: B&B a trecut cu bine peste hopul numit Ambianța Steaua și își menține invincibilitatea în Liga I

Zona Sud a programat marți seara partide atât din cadrul Ligii I, cât și din cadrul Ligii a II-a.

Liderul Ligii I Sud, B&B, a primit, pe terenul de la Plazza, replica celor de la Ambianța Steaua.

Porniți din postura de favoriți cerți, băieții de la B&B nu au avut o misiune deloc ușoară în fața Ambianței Steaua, de careu au reușit însă să dispună în final cu 4-2, după ce au intrat la cabine cu avantaj minim (3-2).

Barbu Leonard (2), Dinu Viorel și Ungureanu Petrică au marcat golurile care i-au adus lui B&B a opta victorie din tot atâtea etape disputate în acest sezon din Liga I Sud, în timp ce pentru învinși au punctat Tecaru Paul și Bratu Andrei.

Grație acestui nou succes, B&B acumulează 24 de puncte și se află în continuare în fotoliul de lider al ierarhiei, în timp ce Ambianța Steaua rămâne cu 8 puncte și ocupă poziția a noua a ierarhiei.

Etapa a opta a Ligii a II-a Sud ne-a adus duelul dintre FMV Spiru Haret și AVB, o dispută extrem de intensă și de echilibrată.

În final, după ce au condus la pauză cu 2-1, băieții de la AVB au reușit să se impună cu 3-2 și să obțină astfel al treilea succes al sezonului, ce îi urcă pe poziția a patra a ierarhiei, cu 9 puncte.

Postolache Petrică (2) și Jalba Catalin au punctat pentru învingători, în timp ce Cimpoieru Ionuț a semnat o dublă pentru învinși.

FMV Spiru Haret rămâne cu 3 puncte și ocupă locul 6 al clasamentului Ligii a II-a Sud.

Articole similare

Close