Articole

Partidele de astazi, 25.11.2015, la Liga Prieteniei!

Astazi avem doua dueluri din Liga I si anume:

20:50Bizz BrasilFair Play (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – campioana Bizz Brasil poate profita asta seara de faptul ca liderul Hooligans United a fost incurcata de Sporting Bucuresti, intr-un meci cu Fair Play, echipa aflata pe locul 17 in clasamentul Ligii I. Cu o victorie astazi, intr-un meci in care porneste certa favorita, Bizz Brasil se poate apropia la doar un punct de Hooligans United, avand si un meci direct de disputat cu ei.

21:40F.C. BucurestiGood Team (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – un meci tare intre locul 2 ocupat de F.C. Bucuresti, respectiv locul 6 pentru formatia Good Team. Pentru cei de la Good Team este probabil ultima sansa sa revina in lupta pentru podiumul Ligii I, daca inving astazi formatia F.C. Bucuresti, insa au un meci dificil impotriva acestora. De cealalta parte echipa de pe locul 2 are asta seara sansa sa devina liderul campionatului daca invinge si castiga cele 3 puncte puse in joc. Probabil cel mai tare meci al zilei la Liga Prieteniei!

In Liga II Seria 1 avem un singur duel astazi, intre Panthers Squad, locul 18 in aceasta serie si echipa de pe locul 2 in acest moment, Viitorul Voluntari. Viitorul, cu o victorie astazi intr-un meci destul de usor pentru ei, vor prelua sefia clasamentului, profitand de egalul dintre VHM si Whiteland de aseara, scor 1-1. Meciul se va disputa de la ora 22:30 pe terenul din aleea vrabiei nr.22.

In Liga II Seria 2 avem doua confruntari dupa cum urmeaza:

19:00Magic TeamSincai Team (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – Echipa Magic Team se afla pe locul 5 in aceasta serie, in timp ce oponentii din aceasta seara, Sincai Team se afla pe un loc 10 cu 11 puncte din 9 partide disputate. Magic Team este intr-o continua crestere de forma, de vazut in acest duel cum se vor prezenta, impotriva unei echipe destul de incomode ale Ligii secunde.

23:20Liverpool TeamF.C. Voluntari (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – Liverpool Team este echipa cu maxim de victorii pana in acest moment, 6 din 6, locul 3 pentru ei dar asta din cauza meciurilor mai putine disputate pana in momentul de fatza. Adversara ei din aceasta seara, F.C. Voluntari, ocupa locul 9 in campionat, cu 11 puncte in 9 partide pana in acest moment.

In Cupa Ligii avem duelul de la ora 20:00, intre F.C. Brancoveanu si United Team, duel din Grupa I. F.C. Brancoveanu este deja calificata in fazele superioare ale competitiei, in timp ce United Team este la meciul de debut in aceasta grupa. Meciul se disputa pe terenul din intrarea vrabiei nr.22.

Articole similare

Articol

Close
Close