Articole

F.C. Nemo la prima victorie la Liga Prieteniei!

Un duel din Liga II Seria 2 intre F.C Sebastian si F.C. Nemo, doua echipe noi ale Ligii Prieteniei. Nu sunt multe de analizat deocamdata la aceste echipe, cei din Sebastian fiind la primul lor meci iar Nemo la al doilea.

Prima repriza este dominata de cei de la F.C Nemo iar scorul este deschis in minutul 7 de Dumitrescu, pentru ca in minutul 12, Anghelus sa majoreze avantajul pe tabela pentru un linistitor 2-0 in favoarea echipei lui. Discutiile de la pauza nu aduc nimic nou pentru F.C. Sebastian iar F.C. Nemo domina si mai tare in repriza secunda cu toate ca primesc un gol in minutul 26 iar avantajul era unul la limita. In minutul 31 Nemo marcheaza golul desprinderii prin  Ed Adrian iar un minut mai tarziu, Sima duce avantajul pe tabela la 4-1. Linistea scorului le face jocul usor celor de la F.C Nemo iar calmitatea si umbra rezultatului le mai aduce inca doua goluri prin aceeiasi Dumitrescu si Anghelus, marcatori si in prima repriza. Scor final F.C. Sebastian 1 – F.C. Nemo 6.

F.C. Nemo la prima victorie la Liga Prieteniei, revine dupa infrangerea cu Inter Bragadiru si abordeaza cu un alt moral urmatoarele partide. F.C. Sebastian abia la primul meci al lor, vor veni cu dorinta de revansa in etapa urmatoare, constienta ca este un campionat lung si ca orice se poate intampla.

Articole similare

Close