ArticoleArticole prima paginaBUCURESTIDeciziiDecizii asociatie

Decizie disciplinară-București

Scopul organizării competițiilor fotbalistice Liga Prieteniei este de a le oferi participanților condițiile ideale pentru a-și satisface dorința de a juca fotbal de plăcere, însa totul într-un cadru civilizat și disciplinat!
Comisia de Organizare a campionatului de fotbal Liga Prieteniei București a adoptat următoarea decizie:

ELIMINAREA din competițiile Ligii Prieteniei a jucătorului RĂDUCANU ROBERT, component al echipei Fc Progresul și plată unei amenzi în valoare de 100 de lei. În timpul meciului disputat împotriva echipei Chef’s Army, a avut în repetate rânduri un comportament nesportiv, o atitudine nepotrivită față de echipa adversă, a instigat la comiterea de agresiuni fizice și alte acte de violență, tensionând ceilalți participanți la competiție. De reținut faptul că acesta a mai fost implicat în sezonul anterior într-o astfel de altercație, motiv pentru care nu va mai putea participă în competițiile organizate sub egida Ligii Prieteniei. Totodată echipa Chef’s Army nu va mai face parte din campionatul Ligii Prieteniei București.

Atragem atenția tuturor participanților la competiția fotbalistică Liga Prieteniei București asupra faptului că aici nu v-ați înscris doar pentru fotbal, ci pentru prietenie, socializare și petrecerea timpului liber într-un mod plăcut. Liga Prieteniei este o activitate sportivă destinată amatorilor. Noi nu punem pe primul plan competiția, ci prietenia, ori în condițiile în care la teren ajungem la agresiuni fizice sau verbale, scopul principal al Ligii nu poate fi atins.  Liga Prieteniei nu va tolera sub nicio forma comportamentele lipsite de fair-play!

Reamintim faptul că sancțiunea disciplinară este un mijloc preventiv–educativ și o măsură de constrângere care are ca scop restabilirea disciplinei și prevenirea săvârșirii de noi abateri.

Liga Prieteniei: “Respect și bun simț înainte de victorie!”

 

 

Articole similare

Close