Articole

3 puncte pentru Progresul 1944, in victoria cu 8-0 din meciul cu F.C. Artizanat din Liga II Seria 2!

Aseara, in Liga II Seria 2, pe terenul din intrarea vrabiei nr.22, am avut un meci intre Progresul 1944 si lanterna rosie, F.C. Artizanat, intr-o partida in care Progresul pornea favorita certa.

Acest lucru avea sa fie confirmat si de jocul din teren, un meci dominat de la un capat la celalalt de formatia Progresul 1944. Nita Marius deschide scorul in minutul 8 pentru Progresul, 2-0 fiind in minutul 9 deja, atunci cand Stoian Daniel inscrie in poarta celor de la Artizanat. Cristi Georgescu face 3-0 in minutul 11, iar Oancea Robert marcheaza doua goluri in minutele 16 si 18, goluri ce duc scorul la 5-0 in favoarea Progresului. Tabela la pauza este inchisa in minutul 20 de golul lui Lucian, scor 6-0 intr-o repriza dominata autoritar de Progresul.

In repriza secunda Progresul, avand 6 goluri avantaj, nu mai forteaza in ofensiva atat de mult. Stoian Daniel face 7-0 in minutul 24, acelasi jucator marcand si in minutul 33 pentru 8-0, scor ce avea sa fie pe tabela si la finalul partidei. Progresul castiga cele 3 puncte puse in joc si este intr-o crestere de forma vizibila in campionat.

Articole similare

Close