ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

Play-off Liga I Sud: B&B câștigă la limită derby-ul cu Liverpool! ATVROM profită și se instalează în fruntea clasamentului

Liga I Sud ne-a adus miercuri seara, pe terenul de la Intrarea Vrabiei, două partide ce au încheiat prima etapă a play-off-ului.

În primul meci al serii din play-off-ul Ligii I Sud s-au duelat ATVROM și Sălaj Boys.

Runda inaugurală a fost una relativ echilibrată, adjudecată la limită, scor 1-0, de ATVROM, grație reușitei semnate în minutul 5 de Dragoș.

Partida s-a mai animat la reluare, când Radu Ștefan și Ion Lucian au dus scorul la 3-0 în favoarea celor de la ATVROM.

Cu un minut înainte de ultimul fluier, băieții din Sălaj au avut o tresărire de orgoliu și au punctat prin Ionică Cosmin, însă ultimul cuvânt le-a aparținut tot celor de la ATVROM, care au stabilit în minutul 40 scorul final, prin Doru Bratu.

ATVROM se impune astfel cu 4-1 și, profitând de înfrângerea suferită de Liverpool Team, urcă pe primul loc în play-off-ul Ligii I Sud, cu 21 de puncte.

De partea cealaltă, Sălaj Boys este ultima în play-off, cu 11 puncte.

Imediat după acest meci, arena de la Intrarea Vrabiei a găzduit derby-ul dintre Liverpool Team și B&B.

Disputa dintre cele două forțe ale Ligii I Sud a fost una echilibrată și tensionată, în care diferența s-a făcut prin golul reușit de Cârstea Andrei în minutul 31 pentru B&B, care s-a impus astfel cu 1-0 și a debutat cu dreptul în play-off.

În urma acestui rezultat, B&B face 20 de puncte și urcă pe poziția secundă a play-off-ului Ligii I Sud, în timp ce „Cormoranii” rămân cu 18 puncte și cad pe locul 3 al ierarhiei.

Articole similare

Articol

Close
Close