ArticoleArticole prima paginaBUCURESTILiga 1

LIGA 1. Hattrick pentru Dinca Dorin in Piatra Alba 5, Bucharest City 1!

Marti, de la 21:40, ocupanta locului 10, Bucharest City, a intalnit vecina de clasament, locul 9, Piatra Alba. Cele doua echipe erau despartite doar de 3 puncte. Era de urmarit cine are pretentii de un loc cat mai bun la finalul campionatului.

In minutul 2, un sut de la distanta trimis de Dinca Dorin de la Piatra Alba, pune probleme portarului advers, mingea este respinsa in fata si Craioveanu Daniel indeplineste o simpla formalitate, 1-0. In minutul 7, Dinca Dorin transforma o lovitura libera in gol, iar Piatra Alba conducea deja cu 2-0. Dinca face dubla in minutul 10, iar prima repriza a apartinut in totalitate celor de la Piatra Alba. Bucharest City avea nevoie de o schimbare in joc, daca dorea sa scoata ceva din acest duel.

Ocazii putine in debutul reprizei secunde, un joc de posesie pentru ambele formatii. Echipa care puncteaza prima este tot Piatra Alba, in minutul 27, prin Dinca Dorin, ajuns la cifra 3 in aceasta partida. Stoica Daniel inscrie un gol cu caracter de gol de onoare pentru Bucharest City, in minutul 28. Oltianu Daniel inchide tabela la 5-1, in minutul 38. Piatra Alba a avut o evolutie buna in acest meci, cu Dinca Dorin aflat intr-o forma buna. 3 puncte castigate fara prea mari probleme puse de adversar.

Articole similare

Close