Articole

Road Runners revine spectaculos după pauză și trece de Lokomotiva Giulești

Lokomotiva Giulești și Road Runners au deschis seria meciurilor disputate vineri pe terenul din Agronomie, într-o partidă contând pentru Seria 1 din Liga a II-a.

Înaintea acestui meci, cele două echipe se aflau în ipostaze complet diferite în clasament.

Astfel, Road Runners ocupa locul 7, cu 20 de puncte acumulate în 14 partide, în timp ce Lokomotiva se afla pe 15, cu o zestre de doar 10 puncte adunate în 13 meciuri.

Chiar și așa, giuleștenii au fost cei care au deschis scorul pe terenul din Agronomie, în minutul 2, prin Idris Hasan, și tot ei au fost cei care au intrat în avantaj la pauză, scor 2-1, după ce Petre Daniel a egalat rapid, în minutul 3, iar Dorobanțu Florin a readus-o pe Lokomotiva în avantaj la jumătatea primei reprize.

Băieții de la Road Runners au revenit mult mai montați de la cabine și au răsturnat situația prin golurile lui Radu Gabriel (’24) și Grigore Vlad (’28).

Giuleștenii nu au cedat și au egalat în minutul 31, prin același Dorobanțu Florin, însă ultimele minute le-au aparținut celor de la Road Runners.

Cu două minute înainte de final, Grigore Vlad și-a readus echipa în avantaj, pentru ca în minutul 40 să spulbere orice îndoială asupra învingătoarei din acest meci, completându-și hat-trick-ul și stabilind scorul final: Road Runners – Lokomotiva Giulești 5-3.

Articole similare

Close