ArticoleLiga 2

FC Stejar a bătut-o la limită pe Diham Boys și speră să încheie campionatul în prima jumătate a clasamentului

FC Stejar și Diham Boys s-au duelat vineri seara, pe terenul din Ghencea, într-o partidă din cadrul penultimei etape a Ligii a II-a din Zona Sud.

La capătul unui meci foarte disputat și foarte echilibrat, FC Stejar s-a impus la limită, cu 5-4, după ce a condus la pauză cu 2-1.

Popescu Cristian și Tudor Gabriel au marcat câte o dublă pentru FC Stejar, pentru care a mai punctat o dată Stefuc Ștefan.

De partea cealaltă, reușitele prin care Diham Boys a sperat până în ultimele secunde să obțină ceva din acest joc au purtat semnăturile lui Tiberiu Iacob (2), George Mita și Bogdan Florea.

În urma acestui rezultat, FC Stejar acumulează 29 de puncte și se află pe poziția a 11-a clasamentului, cu o etapă înainte de finalul campionatului, în timp ce Diham Boys rămâne cu 19 puncte și ocupă locul 15 în ierarhia Ligii a II-a Sud.

Oportunitate pentru echipe

Indiferent de rezultatele înregistrate și de locurile ocupate în clasament, toate echipele din Liga Prieteniei, și nu numai, au oportunitatea de a participa, între 11 și 14 august, la Albena, Bulgaria, la Friendship Open Tournament.

Subvenționarea pentru acest sezon este în cuantum de 1.500 de euro și se acordă pentru 6 persoane dintr-o echipă. Pot participa oricâte persoane, inclusiv prieteni, iubite și rude.
Pot participa și echipe care nu au făcut parte din competițiile Ligii Prieteniei, dar acestea nu beneficiază de subvenție și li se vor aplica alte prețuri.

La cerere, pentru prietenii din cadrul Ligii, prețurile preferențiale pot fi oferite și pentru sejur mai mare de trei zile, două nopți, dar nu beneficiază de subvenție.

În urma protocolului semnat cu partenerii bulgari, vor participa echipe din mai multe țări, iar Bulgaria va aduce cel puțin 10 echipe.

Articole similare

Close