ArticoleCupa Ligii

Nebunie în „Grupa morții” din Cupa Ligii! Condusă de AC Militari la pauză, Sportul a revenit pe final pentru o victorie senzațională

FC Sportul și AC Militari au fost, luni seară, protagonistele unui meci nebun din cadrul etapei a II-a a Grupei C din Cupa Ligii, cunoscută și ca „Grupa morții”.

Pe terenul din Ghencea, FC Sportul s-a impus la capătul unei partide interzise cardiacilor, în care, după ce a fost condusă cu 2-0 la pauză de AC Militari, a revenit fantastic în partea secundă, marcând golul victoriei cu un minut înainte de ultimul fluier și impunându-se cu 3-2.

După o primă jumătate de repriză liniștită și fără gol marcat, Andrei Turturea a deschis scorul pentru AC Militari în minutul 13, pentru ca căpitanul Gabriel Pârvu să ducă scorul la 2-0 trei două minute mai târziu.

AC Militari intra astfel cu avantaj de două goluri la cabine, însă băieții de la FC Sportul încă credeau în șansa lor și aveau să reușească o parte secundă incredibilă.

Sima Vlad a dat semnalul revenirii la trei minute de la reluare, pentru ca Mara Gabriel să egaleze la 2 în minutul 26.

A urmat aproape un sfert de oră în care cele două echipe au căutat cu disperare golul victoriei, iar cei care au avut câștig de cauză au fost băieții de la FC Sportul, care au lovit decisiv cu un minut înainte de finalul partidei, când Sima Vlad l-a învins încă o dată pe portarul lui AC Militari și a adus toate cele trei puncte în contul echipei sale.

În urma acestui succes, FC Sportul acumulează primele 3 puncte și este pe locul 3 în Grupa C din Cupa Ligii, la egalitate cu Bizz Brasil și BlockBusters, care urmează să se întâlnească în această rundă, în timp ce AC Militari este pe locul 4, fără punct câștigat și cu șanse minime la calificarea în fazele eliminatorii.

Articole similare

Close