ArticoleCupa Ligii

Emotii pentru Hooligans United in Grupa C!

In Grupa C din cadrul Cupei Ligii, Hooligans United intalneste Old Boys in primul lor meci din aceasta editie de cupa. Un meci intre o echipa experimentata, din Liga I si echipa debutanta in Liga Prieteniei, Old Boys o echipa ce este abia la al doilea meci in toate competitiile. Hooligans United venea dupa derby-ul etapei trecute, disputat in compania celor de la FC Unirea, meci castigat de ei, moralul fiind unul excelent.

In minutul 2 al primei reprize Hooligans este surprinsa cu un gol marcat de Costache Marius, dar acesta este contrat de Manea Catalin in minutul 4 prin golul egalarii. Barbu Adrian ii aduce pe cei de la Old Boys in avantaj in minutul 8 iar acesta avea sa fie scorul pauzei, 2-1.

In repriza a doua Hooligans se vede condusa cu 3-1 prin golul marcat de acelasi Barbu Adrian in minutul 23. Burlacu Cristian de la alb rosii anunta revenirea si reduce din diferenta in minutul 27. Grecu Gabriel egaleaza in minutul 33 si se parea ca Hooligans United si-a revenit. Old Boys se trezeste din corzi si reuseste printr-un joc mai legat sa marcheze golul de 4-3 in minutul 37 prin Dumitru Marian. Dramatic insa Hooligans United reuseste in ultima faza sa marcheze golul victoriei prin Grecu Bogdan si Old Boys ramane fara nici un punct intr-un meci in care au muncit foarte mult.

Articole similare

Close