Articole

Meci tare in Grupa C a Cupei Ligii!

In Grupa C a Cupei Ligii AC Militari, locul 4 in Seria a 2 a a ligii secunde intalneste liderul din aceeasi serie, Viitorul Voluntari. Se anunta un meci intre doua echipe bune, aspirante la promovarea in Liga I si de ce nu, la un parcurs cat mai bun si in Cupa Ligii Prieteniei.

In prima repriza vedem un meci tactic facut de ambele echipe, dar o repriza controlata de cei de la Viitorul Voluntari prin golul lui Costea Laurentiu din minutul 11 si reusita lui Gheorghe Cristian din minutul 13. Scorul la pauza arata un 0-2 in dreptul echipei din Voluntari dar cei din Militari prin jocul lor aveau sperante pentru actul secund.

Repriza a doua ne arata de ce ambele echipe sunt destul de sus in clasamentul seriei din care fac parte, un fotbal fara haos, o organizare buna si genul de meci fara multe goluri dar placut ochiului. Pancu Ionut in minutul 23 aduce speranta pentru AC Militari scorul fiind 1-2 dupa acel moment, dar Viitorul inchide jocul si reuseste sa castige cele 3 puncte puse in joc. Viitorul Voluntari face un pas important spre calificare in Grupa C castigand in fatza celor de la AC Militari deoarece acest meci se poate dovedi hotarator pentru soarta calificarii.

Articole similare

Close