Articole

Duel extrem de echilibrat in Liga II Seria 1, intre VHM si liderul Whiteland, scor 1-1!

Probabil unul dintre cele mai interesante dueluri ale zilei a fost acesta, intre ocupanta locului 4, VHM si liderul Ligii secunde din Seria 1, Whiteland. Aseara, suprematia celor de la Whiteland a fost pusa la test, ei neavand nici o infrangere pana in acest moment. Cu o victorie in acest duel, VHM se apropie la doar un punct de lider plus un meci mai putin disputat, de urmarit acest meci.

Dupa cum ne asteptam, am avut un meci extrem de echilibrat, cele doua echipe anuland foarte bine incercarile ofensive ale adversarului. Un meci in care fiecare echipa a castigat cate o repriza cu acelasi scor, in minutul 13 al primei reprize, Ilie Filip deschide scorul pentru VHM iar acest avantaj a fost pastrat pana la fluierul pauzei. Whiteland are replica in actul secund si egaleaza in minutul 30 prin Ghita Mirel. Un meci in care a fost vizibila si miza dar si calitatea jucatorilor, o calitate buna si nu in ultimul rand asemanatoare in ceea ce priveste loturile ambelor echipe. Nici VHM, nici Whiteland nu au riscat mai mult decat era cazul, intr-un meci foarte important pentru soarta promovarii in Liga I.

Scor final 1-1 si echipele castiga cate un punct din aceasta confruntare, punct ce o mentine pe Whiteland in fotoliu de lider al Seriei 1.

Articole similare

Close