ArticoleArticole prima paginaBUCURESTILiga 1

LIGA 1. Ambianta Steaua a pierdut sansa de a trece peste Hooligans in clasament! Victorie clara pentru baietii in negru, scor 10-5!

Nu am asistat la o surpriza nici in partida celor de la Ambianta Steaua, impotriva echipei Hooligans. Gazdele ocupau locul 3, la egalitate cu oaspetii din aceasta confruntare, 74 de puncte, insa un loc mai sus pentru Hooligans, locul 2. Favoritii din acest duel, baietii in negru, s-au impus categoric in acest joc, fara replica asteptata de multi, din partea baietilor de la Ambianta Steaua.

Deschiderea de scor a venit repede, in chiar prima faza a partidei, Hooligans a facut 1-0 si lucrurile nu aratau prea bine pentru Ambianta pe inceput de joc. Tehnicul fundas, Burlacu Cristian, a majorat avantajul in minutul 6. Albu Alexandru a iesit la rampa in minutul 13, prin golul de 3-0 pentru oaspeti, o prima reusita ce avea sa ii deschida apetitul de a inscrie probabil unuia dintre cei mai buni jucatori din tabara echipei Hooligans. In acelasi minut 13 a inscris si Marius Chircalan, iar meciul se indrepta spre o victorie clara a oaspetilor. Ambianta Steaua a reusit sa stranga randurile, iar un minut mai tarziu a redus din diferenta, prin Vlad Florentin. Dupa un sfert de ora de joc era 4-1, insa Hooligans nu a redus din viteza de joc. 7-1 a fost scorul pauzei, prin alte trei reusite semnate Alex Albu, jucator ajuns la 4 goluri in acest meci.

Abia la 7-1 Hooligans a linistit putin jocul, iar Ambianta Steaua a avut spatii sa inscrie. Ivascu Claudiu a inscris in chiar debutul reprizei, insa Hooligans a avut replica la doar un minut distanta, diferenta ramanand la fel, de 6 goluri. Repriza secunda a fost castigata de Ambianta Steaua, la un gol diferenta, mult prea putin pentru punct sau puncte, insa de aplaudat efortul depus in actul secund. Cel mai bun om din tabara celor de la Ambianta Steaua, a fost Vlad Florentin, jucatorul ce si-a trecut in cont 4 reusite, 3 dintre ele venite in repriza secunda, in minutele 32, 35, respectiv 36. Pentru Hooligans au mai punctat Marius Chircalan si Alex Albu.

O victorie categorica pentru Hooligans, impotriva echipei ce inainte de acest meci se afla la egalitate de puncte in clasament. Insa diferenta de valoare este putin mai mare decat o arata clasamentul momentan. Oaspetii si-au facut jocul usor inca din prima repriza, cand au condus cu 7-1. Ambianta are meritul jocului ofensiv din repriza secunda, insa a pierdut sansa de a trece peste Hooligans in clasament.

Articole similare

Close