ArticoleLiga 1

Whiteland continuă forma excelentă! A ajuns la al patrulea succes consecutiv și dă golgheterul Ligii I

Whiteland și Ambianța Steaua s-au întâlnit miercuri seară, pe terenul de la Antilopa, într-o partidă contând pentru etapa a noua a Ligii I din Zona Sud.

Băieții de la Whiteland și-au continuat forma excelentă și s-au impus, la capătul unui meci în care s-au marcat nu mai puțin de 16 goluri, cu 10-6, după ce la pauză au condus cu 8-4.

Mijlocașul Ghenovici Valentin a oferit o nouă reprezentație, punctând de nu mai puțin de șase pentru Whiteland și detașându-se în fruntea clasamentului golgheterilor Ligii I, cu 23 de goluri înscrise în 9 etape, la 7 reușite în fața principalului urmăritor.

Celelalte goluri ale învingătorilor din acest meci au purtat semnăturile lui Popescu Dragoș (2) și Ghiță Mirel, în timp ce Ambianța Steaua și-a marcat și un autogol.

De partea cealaltă, pentru învinși au punctat Stanciu Constantin și Stanciu Traian, cu câte o dublă, și Ghiocel Claudiu. De asemenea, și cei de la Whiteland au înscris o dată în propria poartă.

În urma acestui rezultat, Whiteland ajunge la al patrulea succes consecutiv în Liga I și, cu 18 puncte, ocupă poziția a șasea în clasament, în timp ce Ambianța Steaua rămâne cu 6 puncte și este pe locul 16.

Articole similare

Close