ArticoleArticole prima paginaCompetitii

Valu a învins-o pe Sporting Team în primul meci din cadrul Ligii Prieteniei Constanța

Liga Prieteniei Constanța a debutat în acest week-end, primul meci al competiției de la malul Mării fiind cel dintre Valu și Sporting Team.

Cu un lot mai numeros, care în final s-a dovedit și mai valoros, cei de la Valu au reușit să conducă la pauză cu 2-0 și să se impună în final cu 5-2, debutând astfel cu dreptul în Liga Prieteniei Constanța.

Autor al unui hat-trick, Dumitrache Dragoș a fost principala gură de tun a învingătorilor, pentru care au mai punctat Savin Daniel și Scarlat Mihai.

De partea cealaltă, dubla semnată de Nădrag Florin pentru Sporting Team nu a făcut decât să reducă proporțiile scorului final.

Loturile celor două formații care au deschis Liga Prieteniei Constanța

Sporting Team: Militaru Eugen Marian, Grigore Costin, Moise Aurel, Vlad Bogdan, Grigoraș Mihăiță, Mitache George și Nădrag Florin.

Valu: Dumitrache Dragoș, Nițescu Costel, Vieru Alexandru, Păun Răzvan, Ciochina Răzvan, Elefterescu Andrei, Babu Răzvan, Scarlat Mihai, Ciocoiu Andrei, Savin Daniel, Ghena Ion, Ciuciuleaca Andrei, Iulica Eleschiu, Jusoa Alexandru.

Cele două formații și-au anunțat încă de la înscrierea în Liga Prieteniei Constanța intenția de a-și asigura unul din cele trei locuri care asigură calificarea la Superliga Prieteniei.

Competiția Liga Prieteniei de la nivelul orașului Constanța va fi formată din Liga I, care va fi alcătuită din 10 echipe, Liga a II-a și Cupa Ligii Prieteniei Constanța.

Locul întâi și locul secund din Liga I, alături de câștigătoarea Cupei Ligii Constanța primesc drept de participare gratuit în cadrul Superligii Naționale din București, ce se va desfășura în perioada 14-16 iulie 2017. Câștigătoarea Superligii încasează 5.000 de euro și drept de participare la EFL – European Friendship League, unde va înfrunta campioanele altor șapte țări.

De asemenea, formațiile participante în Liga Prieteniei Constanța vor beneficia și de echipamente subvenționate, în limita a 10 persoane de echipă.

Totodată, echipele primesc dreptul de participare gratuită pentru FOT – Friendship Open Tournament 2017, care se va desfășura în Albena, Bulgaria.

Articole similare

Close