ArticoleArticole prima paginaCompetitii

Liga Prieteniei Timișoara: Juventus și Extratereștrii 2006 și-au câștigat la scor meciurile din etapa a șasea și domină clasamentul

Liga Prieteniei Timișoara a programat în săptămâna recent încheiată două partide din cadrul etapei a șasea a campionatului: Extratereștrii 2006 a primit replica celor de la Viola Timișoara, în vreme ce Olimpia Cărpiniș a dat piept celor de la Juventus Timișoara.

Disputa dintre Extratereștrii 2006 și Viola Timișoara a fost una echilibrată în runda inaugurală și prima parte a mitanului secund, echilibrul dintre cele două formații rupându-se în ultimul sfert de oră.

Olar Valentin a deschis scorul după doar două minute de joc pentru Viola Timișoara, pentru ca Extratereștrii 2006 să întoarcă scorul în favoarea lor până la pauză, grație dublei semnate de Usvat Alin.

La reluare, Nae Lucian (min.  22) și Dumitru Cristian (min. 24) au readus-o în avantaj pe Viola, însă de la acest moment Extratereștrii s-au dezlănțuit și au marcat nu mai puțin de 8 ori, prin Lehu Silviu (2), Smalbergher Emanuel, Oltean Angelo, Berche Valentin, Toma Victor, Sorca Darius și același Usvat Alin, în vreme ce Viola a mai punctat o dată, prin același Dumitru Cristian.

Extratereștrii 2006 s-a impus astfel cu 10-4, grație finalului impresionant de meci, și, în urma acestui rezultat, este pe locul secund al clasamentului Ligii Prieteniei Timișoara, cu 13 puncte, în vreme ce Viola ocupă poziția a treia, cu 6 puncte.

Fără punct în precedentele 4 partide disputate, Olimpia Cărpiniș a început excelent duelul cu Juventus Timișoara și a deschis scorul în minutul 2, prin Laurențiu Balas.

Băieții de la Juventus nu au acuzat însă șocul și au întors rapid soarta partidei în favoarea lor, cu două goluri marcate în minutele 6 și 8, astfel că la pauză au condus cu 2-1, iar la reluare au continuat să atace, impunându-se în final la scor de tenis, 6-1, prin reușitele semnate de Marocico Ilia (2), Dicu Daniel, Chichere Alexandru, Simion Raul și Tarsar Marian.

În urma acestui rezultat, Juventus se află în fotoliul de lider al clasamentului Ligii Prieteniei Timișoara, cu 15 puncte, în timp ce Olimpia Cărpiniș încă se află în căutarea primelor puncte ale sezonului.

Articole similare

Close