ArticoleLiga 1 Est

Real Absolut o spulberă pe Viitorul Otopeni și este prima în Liga I Est, cu un golaveraj impresionant după două etape

Real Absolut a obținut o nouă victorie la scor în Liga I Est și conduce clasamentul competiției după două etape disputate, cu un golaveraj impresionant, 25 de goluri marcate și 4 primite.

Joi seara, pe terenul din Giulești, Real Absolut s-a impus cu 10-2 în fața celor de la Viitorul Otopeni, într-o partidă în care a condus cu 6-0 la pauză și în care Mititelu George a făcut ce a vrut cu apărarea adversă, marcând nu mai puțin de șase dintre golurile echipei sale.

Pe lângă Mititelu George, pentru învingători au mai înscris Țugui Adrian, care a deschis scorul în minutul 5, și Pena Răzvan, în minutele 18 și 19, pentru ca învinșii să își marcheze și un autogol în ultimul minute.

De partea cealaltă, onoarea celor de la Viitorul Otopeni a fost salvată de golurile marcate de Cristea Alexandru (min. 26) și Cristea Vlad (min. 30).

În urma acestui rezultat, Real Absolut conduce clasamentul Ligii I Est, cu 6 puncte obținute în două etape, după două victorii categorice, în timp ce Viitorul Otopeni este pe locul 8, fără puncte obținut în două jocuri.

Articole similare

Close