ArticoleLiga 2

Așteptarea a luat sfârșit! Începe sezonul 4 al Ligii Prieteniei: Vezi programul partidelor de luni

Prietenii fotbalului spectacol primesc o veste excelentă: după o pauză competițională de o săptămână, Liga Prieteniei revine cu un nou sezon. Organizatorii promit că în ediția a patra Liga Prieteniei va trece la next level și le va oferi prietenilor participanți cel mai bun sezon al ei de până acum.

Prima zi din noul campionat va fi cea de luni, 21 martie. Pe terenul de la Dristor, vor avea loc cinci partide din cadrul Ligii Prieteniei Sud, Liga a II-a Seria 1.

De la ora 20:00, FC Arabs și GS Pantelimon vor deschide balul noului sezon. FC Arabs este o echipă cu state vechi în Liga Prieteniei, una dintre formațiile bune care au evoluat campionatul trecut în Liga a II-a Seria 1 și o trupă care în acest sezon se numără printre favoritele cu șanse reale la promovarea în Liga I. De partea cealaltă, GS Pantelimon se află la debutul în Liga Prieteniei.

De la ora 20:50, urmează duelul dintre Partizan, o altă formație care a evoluat și sezonul trecut în Liga a II-a Seria 1, sub numele de West Boys, și Patria Haiducilor, echipă promovată din eșalonul al treilea la capătul campionatului trecut.

Urmează, de la ora 21:40, un duel ce se anunță extrem de interesant, între două formații nou-promovate din Liga a III-a: FC Tunari, echipă venită din Seria 2, vs Atletico Berceni, formație care a urcat din Seria 1.

De la 22:30, este programat un nou meci care se anunță un spectacol fotbalistic cu multe goluri. FC Colentina, o echipă de mijlocul clasamentului în sezonul trecut al Ligii a II-a Seria 1, primește replica unei formații care a impresionat în campionatul trecut în Liga a III-a Seria I cu apetitul ofensiv arătat în partidele disputate, în care a reușit să marcheze, de exemplu, câte 14, respectiv 21 de goluri, FC Juve.

Ultima partidă a primei zile din noul campionat este programată de la ora 23:20, iar combatante vor fi două echipe care au evitat la mustață sezonul trecut clasarea pe locurile retrogradabile și care vor trebui să-și îmbunătățească evoluțiile față de campionatul recent încheiat, FC Sportul și Lokomotiva Giulești.

Articole similare

Articol

Close
Close