Articole

Victorie pentru F.C. Sportul in duelul cu Tigers Mihailesti din Liga II Seria 2!

Locul 18 ocupat de F.C. Sportul nu era unul concludent in ierarhia Seriei 2 Liga II deoarece acestia disputasera pana la acest meci o singura partida, pierduta cu 6-4 in fatza celor de la F.C. Arabs. F.C. Tigers Mihailesti ocupa locul 17, insa mai ingrijorator decat locul in clasament il constituie apararea acestei echipe, 57 de goluri primite de ei in 6 meciuri.

In prima repriza scorul este deschis de F.C. Sportul, prin reusita din minutul 2 al atacantului Tudor Catalin. Serbanescu Mihai majoreaza avantajul echipei in minutul 6 iar acest lucru parea sa confirme apararea destul de slaba a celor din Mihailesti. Acestia reusesc insa sa reduca din diferenta in minutul 11 prin Alex Ionita. Scorul pauzei este inchis de Dumitrescu Andrei I in minutul 15 iar F.C. Sportul intra la cabine cu un linistitor 3-1 venit pe fondul unui joc de pase solid.

La pauza se pare ca cei de la Tigers Mihailesti au avut o discutie serioasa, pentru ca acestia au iesit motivati de la cabine. In minutul 23 Ceausu Costin marcheaza golul doi pentru Tigers iar in minutul 25 acelasi Alex Ionita, marcator al unui gol si in prima repriza, aduce egalarea pe tabela. Pana in minutul 31 jocul a fost unul pe contre, Tigers avand sperante prin jocul lor de pana atunci, insa ori forma fizica pe final de meci, ori apararea slaba, face ca toate cele 40 de minute sa fie greu de gestionat.  In minutul 32 Petre Alin marcheaza golul 4 pentru F.C. Sportul iar de aici ceva in echipa celor din Mihailesti a fost rupt. Un minut mai tarziu Tudor Catalin marcheaza si el iar scorul devenea 5-3. In minutul 36, Predoi Toma inscrie pentru Sportul iar in minutul 39 un nou gol vine in poarta celor din Mihailesti, reusita semnata Petre Alin. Scorul era 7-3 si se parea ca acesta avea sa fie si scorul final insa incredibil, pe fondul caderii totale a celor de la Tigers Mihailesti, Dumitru Andrei II si Rata Daniel marcheaza amandoi intr-un singur minut, minutul 40 pentru un categoric 9-3 in favoarea Sportului.

Articole similare

Close