ArticoleLiga 2

FC Juve a forțat exact cât a avut nevoie în fața celor de la Diham Boys și rămâne prima în Liga a II-a Sud

FC Juve, liderul Ligii a II-a din Zona Sud, a primit luni seara, pe terenul din Ghencea, replica băieților de la Diham Boys.

După o primă repriză echilibrată, încheiată cu scor alb, disputa dintre cele două formații s-a animat la reluare.

FC Juve a forțat victoria după pauză, iar atacurile la poarta lui Diham Boys au dat roade.

Moroșanu Robert, Pivniceru Răzvan și Grigore Adrian au punctat pentru FC Juve în partea secundă, în timp ce Diham Boys a marcat golul de onoare prin mijlocașul Bogdan Florea.

FC Juve s-a impus astfel cu 3-1 și se menține în fotoliul de lider al Ligii a II-a Sud, la egalitate de puncte, 45, cu Cluj Bruj și PSG Pantelimon, care au însă câte un meci mai puțin disputat, cele trei formații fiind principalele favorite la promovarea în Primul Eșalon la finalul sezonului.

De partea cealaltă, Diham Boys rămâne cu 16 puncte și se află pe locul 15 în ierarhia Ligii a II-a Sud.

Oportunitate pentru toate echipele din Liga Prieteniei

Indiferent de rezultatele înregistrate și de locurile ocupate în clasament, toate echipele din Liga Prieteniei, și nu numai, au oportunitatea de a participa la Friendship Open Tournament, competiție care se va desfășura în perioada 11-14 august 2016, în Albena, Bulgaria.

Subvenționarea pentru acest sezon este în cuantum de 1.500 de euro și se acordă pentru 6 persoane dintr-o echipă. Pot participa oricâte persoane, inclusiv prieteni, iubite și rude.

Pot participa și echipe care nu au făcut parte din competițiile Ligii Prieteniei, dar acestea nu beneficiază de subvenție și li se vor aplica alte prețuri.

La cerere, pentru prietenii din cadrul Ligii, prețurile preferențiale pot fi oferite și pentru sejur mai mare de trei zile, două nopți, dar nu beneficiază de subvenție.

În urma protocolului semnat cu partenerii bulgari, vor participa echipe din mai multe țări, iar Bulgaria va aduce cel puțin 10 echipe.

Articole similare

Close