ArticoleLiga 2

PSG Pantelimon a zdrobit-o pe Anonim în ultima etapă a Ligii a II-a Sud și a încheiat campionatul pe primul loc al clasamentului

PSG Pantelimon a încheiat în stil de mare echipă sezonul din Liga a II-a Sud și a promovat în Liga I Sud de pe primul loc al clasamentului.

Luni seara, pe terenul din Ghencea, băieții din Pantelimon au primit, în ultima etapă a sezonului, replica celor de la Anonim.

Motivați de posibilitatea de a termina campionatul pe primul loc al ierarhiei, cei de la PSG Pantelimon au oferit o demonstrație de forță și au dovedit că merită pe deplin să evolueze în Primul Eșalon din sezonul următor.

Astfel, după ce a condus cu 4-0 la pauză, PSG Pantelimon s-a impus cu 9-1 în final, grație hat-trick-urilor reușite de Ghiță Ionuț și Mititelu Marian, dublei semnate de Simion Gheorghe și golului înscris de Radu Cătălin.

De partea cealaltă, onoarea băieților de la Anonim a fost salvată de golul marcat în partea secundă de Cojoacă Bogdan.

În urma acestui rezultat, PSG Pantelimon încheie sezonul cu 17 victorii și două înfrângeri, 51 de puncte și golaveraj 86-29, și promovează de pe primul loc al ierarhiei, datorită rezultatului direct favorabil înregistrat în duelul cu Cluj Bruj, care are tot 51 de puncte și tot +57 golaveraj.

Anonim termină sezonul pe poziția a șaptea a ierarhiei Ligii a II-a Sud, cu 36 de puncte.

Articole similare

Close