ArticoleLiga 1

Fair Play a învins-o la limită pe VHM și trage pe final de sezon pentru salvarea de la retrogradare

Fair Play și VHM, două echipe aflate în jumătatea inferioară a ierarhiei Ligii I Sud, s-au duelat miercuri seara, pe terenul de la Antilopa, în cadrul etapei a 14-a a campionatului.

Penultima înaintea acestei partide și amenințată serios de posibilitatea de a retrograda în Liga Secundă la finalul sezonului, Fair Play își juca una din ultimele șanse pentru a forța salvarea și menținerea în Liga I.

Astfel, băieții de la Fair Play au început foarte bine meciul și au reușit o primă repriză perfectă, pe care și-au adjudecat-o cu 3-0.

VHM nu a renunțat însă la luptă și a ieșit mult mai motivată de la cabine, reușind să se impună cu 3-1 în repriza secundă, grație golurilor marcate de atacantul Cristea Robert (2) și Filip Ilie. Reușitele acestora nu au fost însă suficiente pentru ca VHM să scoată ceva din acest joc, avantajul obținut în prima repriză permițându-le celor de la Fair Play să se impună cu 4-3 și să câștige toate cele trei puncte puse în joc.

Giolea Răzvan și Rotaru Bogdan, cu câte o dublă, au înscris golurile care i-au adus lui Fair Play al treilea succes din acest sezon, datorită căruia echipă acumulează 9 puncte, urcă pe poziția a 16-a și continuă să spere la salvarea de la retrogradare.

De parea cealaltă, VHM rămâne cu 16 puncte și ocupă poziția a 11-a a ierarhiei Ligii I Sud.

Articole similare

Close