ArticoleLiga 1

Cele mai așteptate meciuri ale săptămânii se joacă miercuri în Liga Prieteniei! Cum arată programul partidelor din Liga I a Zonei Sud

Ziua de miercuri vine în Liga Prieteniei cu cele mai tari meciuri ale săptămânii, care se vor disputa în etapa a cincea a Ligii I din Zona Sud. Cele cinci partide care se anunță extrem de intense și de spectaculoase se vor juca pe terenul de la Antilopa.

Iată cum arată programul disputelor care se vor desfășura miercuri seară în Liga I a Zonei Sud pe arena de la Antilopa: 

Seara de fotbal va fi deschisă, de la ora 20:00, de un duel șoc, între două echipe care au acumulat câte 9 puncte după primele patru etape. După eșecul suferit runda trecută în fața celor de la Bizz Brasil, campioana în exercițiu, FC Berceni (locul 3), va încerca să se impună în fața Martalogilor Activi (locul 5), pentru a menține contactul cu primele două clasate în ierarhia Ligii I, Liverpool Team și Bizz Brasil, singurele formații cu punctaj maxim după patru meciuri disputate.

De la ora 20:50, FC Devils, o altă echipă cu 9 puncte în clasament, dar aflată pe poziția a șaptea, pornește ca favorită în duelul cu Ambianța București, „lanterna roșie” a Ligii I, fără punct câștigat până acum.

Urmează, de la ora 21:40, unul dintre derby-urile etapei, între liderul Liverpool Team, cu punctaj maxim după patru etape, și Whiteland, formație care ocupă poziția a noua, cu 6 puncte, dar care a oferit runda trecută o demonstrație de fotbal în partida cu fostul lider Sălaj Boys, de care a trecut cu 6-2.

Și dacă tot vorbim de lup, de la ora 22:30, Sălaj Boys, formație care a suferit etapa trecută primul eșec, după trei victorii consecutive în debutul campionatului, va primi replica celor de la VHM, clasați pe poziția a opta, cu 7 puncte acumulate până acum.

Ultimul meci al serii este programat de la ora 23:20, între două vecine de clasament cu mare foame de puncte. De la ora 23:20, AC Militari (locul 11, cu 6 puncte) va da piept cu Metalplast (locul 12, cu 4 puncte).

Articole similare

Close