ArticoleLiga 2

Lamotești Lions a avut serios de furcă în duelul cu Popești Leordeni, dar a izbutit în final să se impună

Lamotești Lions și Popești Leordeni au oferit vineri seară, pe arena din Dristor, un meci extrem de frumos în etapa a cincea din Liga a II-a Seria 2 a Zonei Sud, în care s-au marcat nu mai puțin de 10 goluri.

După ce a condus cu 4-3 la pauză, Lamotești Lions s-a impus cu 6-4 și a obținut astfel al patrulea succes din acest sezon, menținându-se pe locurile fruntașe ale clasamentului.

Sfetcu Răzvan a fost eroul „Leilor”, reușind să înscrie un hat-trick în poarta adversă, în minutele 4, 10 și 24, în timp ce Cristi Tănase a marcat două goluri pentru învingători, în minutele 14 și 18. Ultimul gol al celor de la Lamotești a fost înscris de Baltag Cristian, la cinci minute după debutul reprizei secunde.

De partea cealaltă, golurile învinșilor din această partidă au fost reușite de Anghelescu Mario (min. 8), Anghelescu Renato (min. 14) și Cervencu Alex (min. 19 și min. 34).

În urma acestei victorii muncite, Lamotești Lions acumulează 12 puncte după cinci meciuri jucate și ocupă locul 3 în clasamentul Ligii a II-a Seria 2, la egalitate cu formația de pe locul 2, Liverpool Team II, și la trei puncte în spatele liderului Cluj Bruj, astfel că lupta pentru promovarea în Primul Eșalon rămâne extrem de încinsă.

În schimb, învinsa din acest duel rămâne cu șase puncte și pierde contactul cu plutonul fruntaș, aflându-se în acest moment pe locul 6 în clasament.

Articole similare

Close