ArticoleLiga 1

Revenire incredibilă în Liga I Sud! Condusă cu 4-0 la pauză, o echipă a întors soarta partidei și a învins

Ambianța Steaua și Ambianța București au fost miercuri seară protagonistele unui meci nebun din etapa a opta a Ligii I Sud.

Condusă la pauză cu 0-4, Ambianța Steaua a revenit fantastic în partea secundă și s-a impus în final cu 7-6, după o repriză în care Stanciu Traian a făcut show și a marcat nu mai puțin de cinci goluri.

Ambianța București a început excelent partida de pe arena de la Antilopa, iar în minutul 8 conducea deja cu 3-0, grație reușitelor semnate de Oprea Nicu, Șușnea Marius și Ioniță Gabriel, pentru ca, cu trei minute înaintea de pauză, Oprea Nicu să realizeze dubla și să stabilească scorul primei părți la 4-0 pentru echipa sa.

În a doua repriză s-a dezlănțuit nebunia! Constantin Marius a dat semnalul revenirii pentru Ambianța Steaua încă din primele secunde ale rundei a doua, când a punctat pentru 4-1, după care în scenă a intrat Stanciu Traian, care a punctat în minutele 24 și 27, însă băieții de la Ambianța București au reacționat și au dus scorul la 6-3 prin aceiași Ioniță Gabriel (min. 24) și Șușnea Marius (min. 29).

Cei de la Ambianța Steaua nu au renunțat însă la luptă nici de această dată, iar insistențele le-au fost răsplătite pe final.

Aceiași Constantin Marius (min. 32) și Stanciu Traian (min. 35, min. 36 și min. 38) au punctat pentru o victorie mare, scor 7-6, obținută în urma unei reveniri admirabile.

Cele trei puncte câștigate o scot pe Ambianța Steaua din zona nisipurilor mișcătoare, propulsând-o până pe locul 14 în ierarhia Ligii I Sud, cu 6 puncte.

De partea cealaltă, Ambianța București rămâne cu un singur punct obținut în opt etape și este „lanterna roșie” a clasamentului.

Articole similare

Close