Articole

Rechinii ies din zona minata a Ligii I!

Rechinii intrau in acest meci cu sperante pentru iesirea din zona periculoasa a clasamentului, intr-un meci cu Fotbal Club Dristor, o echipa aflata doar la 3 puncte in fatza lor. Shark Racing venea dupa o infrangere la limita in fatza celor de la Good Team, o infrangere insa care avea sa arate spiritul lor de lupta, o infrangere dupa un joc ce le dadea sperante pentru viitoarele meciuri. De partea cealalta baietii din Dristor veneau dupa o victorie cu 6-4 in compania lanternei rosii, Royal Eagles.

Prima repriza ne-a aratat ca miza partidei este una destul de importanta pentru ambele echipe, jocul fiind unul inchis. Strategia pe terenul din Agronomie este diferita iar echipele isi dau seama de acest lucru si nu dau multe sanse adversarului sa marcheze. Notam doar doua cartonase galbene, unul pentru fiecare echipa in primul act, scorul fiind alb 0-0.

In a doua repriza meciul se desfasoara in aceeasi maniera iar scorul se pare ca se indrepta catre un egal fara goluri. Cu acest lucru nu a fost de acord Copoiu Razvan din echipa rechinilor si…..in minutul 37 reuseste sa marcheze primul gol al partidei. Scorul fiind nefavorabil pentru ei, F.C. Dristor se avanta in atac in speranta egalarii iar Shark Racing o mai taxeaza odata prin Stoica Alexandru, jucator transferat de la Kinderpedia. Shark Racing castiga 3 puncte intr-un meci important pentru iesirea din zona minata a Ligii I si priveste cu alti ochi urmatoarele confruntari. F.C. Dristor incearca sa vada unde a fost pierdut meciul si sa repare greselile pentru confruntarile urmatoare.

Articole similare

Close