ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

Play-off Liga I Sud: ATVROM și Liverpool Team au remizat în derby-ul etapei, în vreme ce Sălaj Boys a învins-o pe Ambianța Steaua

Play-off-ul Ligii I Sud ne-a propus miercuri seara, pe terenul de la Intrarea Vrabiei, două partide din cadrul etapei secunde.

Capul de afiș a fost derby-ul dintre liderul ATVROM și campioana sezonului regulat, Liverpool Team.

Disputa dintre cele două forțe ale Ligii I Sud a fost una pe cât de echilibrată și de spectaculoasă, pe atât de tensionată, atât în teren, cât și în afara lui.

Cele două formații au oferit un joc la cel mai înalt nivel, fiind din nou protagonistele unuia dintre cele mai frumoase meciuri ale sezonului, în care s-au întrecut în faze spectacol și ocazii de gol.

După o primă jumătate de repriză fără gol, dar în care „Cormoranii” au lovit bara prin Vasile Sebastian, al cărui șut violent l-a lăsat fără replică pe goal-keeperul advers, cei care au deschis scorul au fost băieții de la ATVROM, prin Ion Lucian, în minutul 13, cu un șut deviat.

ATVROM a condus astfel la pauză, dar „Cormoranii” au ieșit de la cabine hotărâți să revină și au egalat după doar 3 minute de la reluare, prin căpitanul Robu Alin, care l-a învins pe portarul advers cu un șut cu stângul la colțul lung.

Pe final de meci, ambele formații au căutat golul de 3 puncte, însă cele două defensive au rezistat, astfel că derby-ul ATVROM vs Liverpool Team s-a încheiat nedecis, 1-1.

În urma acestui rezultat, cel puțin până la disputarea partidei B&B vs FC Berceni, ATVROM se menține în fotoliul de lider al ierarhiei, cu 22 de puncte, în timp ce Liverpool Team este pe poziția a treia, cu 19 puncte.

Celălalt meci al serii din play-off-ul Ligii I Sud a fost disputa dintre Sălaj Boys și Ambianța Steaua.

Băieții din Sălaj au evoluat mai bine în această partidă și, după ce au condus la pauză cu 1-0, au dominat jocul și în mitanul secund și s-au impus cu 4-2.

Pădureanu Ciprian (2), Wicentovicz Bogdan și Ionică Cosmin au marcat pentru învingători, în vreme ce reușitele prin care Ambianța Steaua a sperat pe final că poate obține ceva din acest joc au fost semnate de Ștefan Marius și Bratu Cristian.

În urma acestui succes, Sălaj Boys face 14 puncte și urcă pe locul 5 în clasament, depășind-o pe Ambianța Steaua, care rămâne cu 12 puncte.

Articole similare

Close