ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1 Est

Liga I Est: Electroputere i-a predat o lecție de fotbal „lanternei roșii” FC Stejar și se află pe loc de play-off

Electroputere, formație aflată la jumătatea clasamentului Ligii I Est, a primit marți seara, pe terenul de la Plazza, vizita „lanternei roșii” FC Stejar, într-o partidă din cadrul etapei a 11-a a sezonului.

Dornici să termine campionatul pe locurile ce asigură accederea în play-off, băieții de la Electroputere nu le-au dat nicio șansă adversarilor de la FC Stejar în duelul direct.

Astfel, după ce a condus la pauză cu 4-0, Electroputere a continuat să asedieze poarta adversă și în mitanul secund și s-a impus în final cu 10-1.

Cu un hat-trick, Donca Mircea a fost vioara întâi din ofensiva învingătorilor, pentru care au mai punctat în acest joc Oancea Andrei (2), Neculai George (2), Ursu Lucian, Mihai Mina și Știrbu Mihai.

De partea cealaltă, golul de onoare al învinșilor a fost înscris în partea secundă de Vlad Dumitrașcu.

Grație acestui succes categoric, Electroputere acumulează 19 puncte și ocupă poziția a șasea a ierarhiei Ligii I Est, la egalitate cu atât cu formația din fața sa, cât și cu cea din spate, în timp ce FC Stejar rămâne fără punct câștigat de-a lungul campionatului și este ultima în clasament.

Articole similare

Close