Articole

Toca Nelu aduce 3 puncte la debutul in Liga a III a pentru F.C. Scanteia prin cele 4 goluri marcate de el, aseara in meciul cu Spiru Haret!

Aseara a debutat la Liga Prieteniei si Liga a III a prin meciul dintre F.C. Scanteia si Spiru Haret, un duel din Seria 1 a acestei ligi.

Scorul este deschis in prima repriza de F.C. Scanteia in minutul 7 prin reusita lui Toca Nelu. Tarabuca Ionut egaleaza pentru Spiru Haret in minutul 8. Jocul se aseaza pana in minutele 18 si 19 atunci cand F.C. Scanteia reuseste sa marcheze de doua ori prin acelasi Toca Nelu respectiv Dragomir Marian. Acesta avea sa fie si scorul pauzei, 3-1 in favoarea celor de la Scanteia. Repriza secunda ne arata doua echipe cu spirit de competitie, echipa Spiru Haret nu renunta la lupta si revine pe tabela in minutul 28 prin golul lui Gheorghe Dragos. F.C. Scanteia se indeparteaza la doua goluri in minutul 32 prin reusita lui Valentin iar jocul curgea in directia lor. In minutul 34 Toca Nelu realizeaza hattrick-ul si aduce linistea pentru echipa lui majorand scorul la 5-2. Tarabuca Ionut da un semnal de revenire pentru Spiru si marcheaza pentru 3-5 in minutul 36 iar in minutul 37 gluma se ingroasa prin autogolul celor de la F.C. Scanteia, scor 4-5. Ultimele 3 minute au fost de foc cu Spiru in ofensiva in cautarea egalarii. Pe un contraatac rezultat din dorinta celor de la Spiru pentru a egala pe tabela si neglijarea apararii, cei de la F.C. Scanteia reusesc sa inchida conturile prin golul aceluiasi Toca Nelu din minutul 40. Scor final 6-4 pentru F.C. Scanteia si de notat este evolutia jucatorului castigatoarei din acest duel, Toca Nelu, marcator a 4 goluri.

Articole similare

Close